Ваш город: Николаев
0

Политика конфиденциальности и пользовательская оферта

Политика конфиденциальности

Администрация интернет-магазина гарантирует, что персональные данные, предоставленные сайта будут использованы только надлежащим образом.
Персональные данные и контактная информация Пользователя не будет разглашена третьим лица, за исключением случаев, предусмотренных законодательством, или если Пользователь даст на это свое согласие (как указано ниже).
Администрация интернет-магазина обязуется не направлять нежелательные или непрошеных электронные письма (спам) Пользователям, за исключением важных деловых или коммуникационных электронных писем, на которые Пользователь дал свое разрешение. В случае предоставления поздравлений, информации о действующих скидках.
Зарегистрированный пользователь может быстро и легко прекратить получение электронных писем от для этого достаточно просто нажать активную фразу «Отказаться от рассылки» в конце одного из писем.

Конфиденциальность
Администрация интернет-магазина с уважением относится к личной информации всех Пользователей нашего магазина. Любая деятельность интернет-магазина в сети Интернет осуществляется в соответствии с действующим Европейского законодательства, а также законодательства Украины. Настоящие правила защиты персональных данных ( «Политика Безопасности») регулируют порядок разглашения информации, полученной интернет-магазином о Пользователей (как было раньше), посещающих его. Администрация интернет-магазина использует собранные персональные данные пользователей в соответствии с Законом № 2297-VI «О защите персональных данных».

Получение и обработка персональных данных
Все Пользователи могут посещать интернет-магазин, не разглашая при этом любые персональные данные (под персональными данными понимается любая информация, имеющая отношение к установленной физического лица, в частности, с помощью обычно используемых способов определения или с помощью одной или нескольких особенностей , присущих его / ее личности: физических, физиологических, психологических, интеллектуальных, экономических, культурных или социальных, политических). При этом, непредоставление пользователем необходимой информации, запрашиваемой в соответствующих секциях ввода информации и в других разделах сайта, может повлечь за собой невозможность предоставления интернет-магазином Пользователям определенных услуг и товаров. Если Пользователь осуществляет покупку с помощью сайта или по телефону, Пользователь вступает в договорные отношения с администрацией интернет-магазина. Пользователь получает запрос на разглашение необходимых персональных данных в момент совершения сделки.
С целью выполнения запросов пользователей, а также в других целях, указанных ниже, интернет-магазин может запрашивать такие данные о пользователе: имя, фамилия, электронный и почтовый адреса, номер мобильного телефона и другие данные. Интернет-магазин также регистрирует данные об удачной покупку пользователя. В силу добровольного подписки на сайте или заказывая товары в интернет-магазине Пользователь соглашается (дает свое согласие) на внесение его персональных данных в информационную систему, как вручную, так и автоматически, в полном объеме и для целей, указанных ниже, в соответствии с законом о защита персональных данных. Если Пользователь не согласен на это, он имеет право не пользоваться сайтом и не предоставлять администрации интернет-магазина свои персональные данные.
Администрация интернет-магазина имеет право использовать огласке данные в течение срока необходимого для выполнения соответствующей цели обработки персональных данных и обязательного архивирования, в соответствии с применимым законодательством, не причиняя вреда обязательствам интернет-магазина, которые возникают в результате специального регулирования. Предоставление разрешения на обработку персональных данных является добровольным, и Пользователь вправе отозвать такое разрешение, направив электронное письмо на электронный адрес интернет-магазина.
Права пользователей по обработке их персональных данных закреплены в Акте о защите персональных данных и включают в себя, в частности, право на обновление или удаление персональных данных из информационной системы интернет-магазина. А также право на получение копии персональных данных, являющихся предметом обработки интернет-магазином, а также право на обращение в орган по Защите персональных данных Украины в случае подозрения на неправомерное использование персональных данных.

Інші способи отримання інформації
Крім отримання даних через сайт, Користувачеві може бути запропоновано повідомити свої персональні дані в письмовому листуванні з адміністрацією інтернет-магазину, у телефонній бесіді з адміністрацією інтернет-магазину, в момент розміщення замовлення, розміщення запиту на надання послуги, в момент реєстрації придбаного товару для цілей гарантійного і пост гарантійного обслуговування, реєстрації участі в інтерактивному опитуванні або в якій-небудь бізнес пропозиції, в процесі обміну текстовими повідомленнями в режимі реального часу і так далі. У такому випадку Користувачеві окремо буде запропоновано дати згоду на обробку персональних даних адміністрацією інтернет-магазину, якщо такий дозвіл необхідно відповідно до законодавства.

Мета збору та обробки персональних даних
Адміністрація інтернет-магазину обробляє персональні дані в наступних цілях:

  • здійснення певних дій по виконанню операцій купівлі-продажу або виконання інших договорів між адміністрацією інтернет-магазину та Користувачем, включаючи контроль здійснення платежу і відвантаження замовлення Користувача;
  • надання відповідного сервісного обслуговування, включаючи обслуговування, що стосується діяльності інтернет-магазину, такі як гарантійне і постгарантійне обслуговування, запит думки користувачів про послуги і товари інтернет-магазину, надання можливості Користувачам отримати вигоду з спеціальних пропозицій і рекламних акцій, проведення опитувань про товар, виконання та обробка запитів користувачів з надання інформації про інтернет-магазин, його товарах і послугах, інформування Користувача про новинки інтернет-магазину, вдосконалення товарів і послуг магазину і проведення лотерей, конкурсів та інших рекламний акцій.

Використання та розголошення інформації третім особам
Адміністрація інтернет-магазину використовує отриману інформацію виключно в особистий цілях, зазначених вище. Співробітники інтернет-магазину зобов’язуються поважати конфіденційність інформації, наданої Користувачами згідно чинного законодавства. Персональні дані можуть бути розголошені третім особам у випадках, якщо адміністрація інтернет-магазину обгрунтовано порахує це необхідним. А також з метою попередження шахрайства, виконання зобов’язань, забезпечення захисту прав інтернет-магазину, або у випадках корпоративних змін, таких як злиття, поглинання, продаж або купівля активів підприємства і так далі.
Адміністрація інтернет-магазину має намір захищати і керувати персональними даними всіх користувачів своїх сайтів у відповідності із законодавством України Закону про захист персональних даних. Адміністрація інтернет-магазину зробила всі необхідні технічні, організаційні та персональні заходи згідно Українським законам, включаючи Акт про захист персональних даних, щодо обробки даних з метою забезпечення безпеки та захисту отриманих персональних даних користувачів від випадкового неправомірного знищення або випадкової втрати, неналежного звернення, несанкціонованого розголошення чи доступу, а також від інших неправомірних форм використання.

Неповнолітні
Адміністрація інтернет-магазину настійно рекомендує всім батькам і опікунам навчити своїх дітей безпечно і відповідально поводитися з персональними даними в Інтернеті. Особи молодші 18 років не повинні розголошувати свої персональні дані на сайті без дозволу їхніх батьків та опікунів. Адміністрація інтернет-магазину ніколи не буде навмисно запитувати персональні дані у осіб молодше 18 років, або використовувати їх будь-яким чином, адміністрація інтернет-магазину констатує, що Користувачам його сайту 18 років і більше.

Посилання на інші сайти
Це положення про Конфіденційність застосовано до головної сторінки. Деякі сторінки на цих сайтах можуть містити посилання на інші організації в рамках структури інтернет-магазину або поза неї. Коли Користувачі залишають сайт, їм рекомендується перейти за посиланням і прочитати правила захисту персональних даних для кожного сайту, який збирає персональні дані.
Адміністрація інтернет-магазину не контролює інформацію, що міститься на цих сайтах, а також правила захисту персональних даних застосовних на цих сайтах, і не несе відповідальність за який-небудь вміст, товари або послуги, які вони пропонують. Користування такими сайтами, на які робляться посилання, здійснюється відповідно до умов і угодами застосованими до таких сайтів.

Право на отримання інформації, новинних розсилок, рекламних повідомлень та їх анулювання
Адміністрація інтернет-магазину позитивно ставиться до запитів користувачів з отримання інформації щодо політики конфіденційності інтернет-магазину, що відправляються на електронну адресу магазину. Користувачі, які не бажають отримувати рекламні повідомлення (або новинні розсилки) можуть скасувати їх підписку, направивши відповідний запит на електронну адресу.

Повідомлення про зміни
Користувачів будуть інформувати про будь-які зміни і доповнення, що вносяться до цього Положення про Конфіденційність. В силу використання сайту або замовлення товарів на сайті, слідуючи повідомленню про внесення змін до Політики Безпеки, Користувач погоджується із змінами, що містяться у зміненій версії в повному обсязі.

Користувацька оферта

Відповідно до чинного Українського законодавства торгівля через інтернет-магазин є дистанційної торгівлею. Договірні відносини між покупцем і продавцем оформляються у вигляді договору публічної оферти. Натискання в інтернет-ресурсі на сторінці ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ кнопки ПІДТВЕРДИТИ ЗАМОВЛЕННЯ, означає, що покупець, незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа – підприємець), згідно чинного українського законодавства, взяв до виконання умови договору публічної оферти, які вказані нижче.
Договір публічної оферти є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа – підприємець). При повній згоді з даним Договором покупець приймає умови та порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару, відповідальності за недобросовісне замовлення і за не виконання умов цього договору.
Договір вважається укладеним з моменту натискання кнопки ПІДТВЕРДИТИ ЗАМОВЛЕННЯ на сторінці оформлення замовлення і підтвердження його покупки.
У разі необхідності, за бажанням покупця договір може бути оформлений у письмовій формі.

Істотні умови договору публічної оферти
1. Умови угоди
1.1 Умови угоди – це визначення, присутні в цьому договорі, і є його невід’ємною частиною.
1.2 Визначення трактуються виходячи з їх сутності та змісту цього договору. Нижче наведено список цих визначень:
napoleon.mk.ua – Торговий майданчик, інтернет-магазин.
Товар – об’єкт угоди сторін, який був обраний покупцем у інтернет-магазині «Миколаївський Наполеон» та поміщений у кошик інтернет-магазину.
Покупець – будь-яка дієздатна фізична, юридична особа, фізична особа-підприємець, згідно чинного українського законодавства, що відвідали сайт napoleon.mk.ua, що має намір придбати той чи інший товар, і оплатити отримання такого товару.
Продавець – ФОП Чередніченко О.В. власник товару, що пропонується на сайті інтернет-магазину.
2. Загальні положення
2.1 Ця публічна оферта (надалі – договір) визначає особливості купівлі-продажу товару на сайті napoleon.mk.ua.
Дана оферта застосовується щодо будь-якого товару, пропонованого до продажу (купівлі) на сайті napoleon.mk.ua.
3. Предмет договору публічної оферти.
3.1 Надання Покупцеві доступу до всієї необхідної інформації щодо Товару (що підтверджує якість і безпеку його використання), представленого в рамках проекту napoleon.mk.ua.
4. Момент укладання договору.
4.1 Текст даного Договору є публічною офертою і діє для всіх відвідувачів інтернет-магазину napoleon.mk.ua, що мають намір, бажання і можливості придбати товари, які не містять компонентів тваринного походження.
4.2 Акцепт оферти – придбання товару в порядку, передбаченому даним договором, за цінами, вказаними на інтернет-ресурсі napoleon.mk.ua і згода з умовами оплати і доставки товару.
4.3 Факт придбання Товару є беззастережним прийняттям Покупцем умов цього Договору.
Покупець, що скористався послугами napoleon.mk.ua, розглядається як особа, що вступило з Продавцем у договірні відносини.
5. Права та обов’язки сторін.
5.1 napoleon.mk.ua зобов’язується – передати Покупцеві товар.
Товар повинен бути переданий: в певному місці разом із іншими пристосуваннями і документами, які стосуються товару в певній кількості у відповідній комплектності і в комплекті, якщо такі передбачені належної якості вільним від претензій третіх осіб. Продавець зобов’язується довести до відома Покупця необхідну та достовірну інформацію: інформація про виробника, інформація про товар.
5.1.1 З моменту укладення цього Договору забезпечити в повній мірі всі зобов’язання перед Покупцем відповідно до умов, обговореними сукупно сайтом napoleon.mk.ua і цим договором. napoleon.mk.ua. залишає за собою право невиконання зобов’язань, у разі виникнення форс-мажорних ситуацій.
5.1.2 Не розголошувати будь-яку приватну інформацію про Покупця і не надавати доступ до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством або за бажанням самого Покупця.
5.2. napoleon.mk.ua має право:
5.2.1 Змінювати умови цього Договору, а також Тарифи (ціни) на Товари та послуги, в односторонньому порядку, розміщуючи їх на сайті за адресою: napoleon.mk.ua.
5.2.2 Всі зміни вступають в силу негайно після публікації.
5.3 Покупець зобов’язується:
5.3.1 До моменту укладення Договору ознайомитися зі змістом Договору, умовами Договору і тарифами (цінами), пропонованими Продавцем на  сторінках сайту napoleon.mk.ua.
5.3.2 На виконання Продавцем своїх зобов’язань перед Покупцем останній повинен повідомити всі необхідні дані, однозначно ідентифікують його як Покупця, і достатні для доставки Покупцеві оплаченого Товару.
6. ВІДМОВА ВІД НАДАННЯ ГАРАНТІЙ.
6.1 Продавець робить все можливе, щоб забезпечити якісне надання послуг Покупцеві. Усні поради та інформація, що даються Покупцеві, не можуть розглядатися як гарантії.
6.2 Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов’язань за Договором на час дії непереборної сили. Під непереборною силою розуміються надзвичайні і непереборні за даних умов обставини, що перешкоджають виконанню своїх зобов’язань сторонами за цим Договором. До них відносяться стихійні явища (землетруси, повені і т.п.), обставини суспільного життя (воєнні дії, надзвичайні стани, найбільші страйки, епідемії і т. п.), заборонюючі заходи державних органів. Протягом цього часу сторони не мають взаємних претензій, і кожна із сторін бере на себе ризик наслідків форс-мажорних обставин.
7. ЦІНИ ТОВАРУ.
7.1 Ціни на Товари та послуги сайту napoleon.mk.ua визначаються у відповідних розділах napoleon.mk.ua.
7.2 Ціни на Товари та послуги можуть змінюватися залежно від кон’юнктури ринку.
Продавець не може змінювати ціну для конкретного Покупця, у разі, якщо той вже прийняв умови Продавця та виконав у встановленому цим договором оплату товарів (послуг).
8. ТЕРМІН ДІЇ ОФЕРТИ.
8. Цей договір набирає чинності з моменту звернення в
інтернет-магазин «Миколаївський Наполеон» за адресою napoleon.mk.ua та оформлення ЗАМОВЛЕННЯ, і закінчується при повному виконанні зобов’язань Сторонами.
8.2 Відзив оферти може бути здійснений Продавцем в будь-який час, що не є підставою для відмови від зобов’язань по вже виконаним продажам.
9. ДОСТАВКА ТОВАРУ.
9.1 Покупець м. Миколаїв отримує Товар за допомогою доставки від Служба доставки «Едим дома», або отримує його особисто самовивозом. Порядок оплати та отримання зазначений в даному договорі оферти.
9.2 При доставці товарів в інші міста України, що виконується різними Службами доставки на умовах співпраці  
9.3 Відвантаження замовлення Покупця відбувається після надходження від Покупця 100% оплати по виставленому рахунку.
9.4 Факт отримання товару та відсутність претензій до якості товару Покупець підтверджує отриманням чеку при отриманні товару. Зі свого боку, ФОП Чередніченко О.В. гарантує доставку товару Службою доставки у кількості, зазначеній і оплаченій Покупцем, в комплектності згідно специфікації цього товару і в належному стані і якості.
9.5 Оплата вартості доставки здійснюється Покупцем Службі доставки самостійно, в момент доставки товару. Точна вартість доставки визначається Службою доставки і озвучується кур’єром компанії при доставці товару Покупцеві. Вартість доставки включає в себе тариф за перевезення згідно поточного прайсу, страховку і вартість зворотної доставки підписаної Покупцем видаткової накладної. Співробітники інтернет-магазину, на прохання Покупця можуть називати Покупцеві орієнтовну вартість доставки виключно в ознайомчих цілях.
9.6 У разі відсутності Покупця за адресою доставки, вказаної Покупцем в заявці або відмови Покупця з причини, що відрізняється від вказаної п.п.9.7 від отримання товару при доставці кур’єром Служби доставки, товар повертається Продавцю. Оплата за послуги Служби доставки вираховується із суми, перерахованої Покупцем за товар napoleon.mk.ua Залишок суми повертається Покупцеві на підставі його листа, відправленого за адресою: napoleon@email.ua із зазначенням розрахункового рахунку, на який повинні бути повернуті грошові кошти.
Всі питання, що виникли в процесі оплати і отримання Товару, Покупець може з’ясувати за контактними даними в даному розділі та розділах контактів.
Мінімальне замовлення – 279 грн.
Вартість доставки по м. Миколаїв:
Центр – 45 грн
Ліски, Намив, Ракетне урочище – 55 грн
Водопій, Херсонське шоссе, ЮТЗ, Соляні – 60 грн
Варварівка – 65 грн
Північний, Горького – 75 грн
Широка балка – 85 грн
Тернівка – 95 грн
Кульбакіно – 105 грн
Богоявленський – 150 грн

Контроль якості: Миколаїв, вул. Шевченка, 65, тел.:+38(095) 488-40-40.

10. ІНШІ УМОВИ.
10.1. Інформація про товари представлена на сайті napoleon.mk.ua.
10.2. Покупець погоджується з отриманням матеріалів рекламного характеру про акції, розпродажі, маркетингові програми і та ін., що проводить «Миколаївський наполеон» засобами комунікації, як то електронною поштою, мобільним зв’язком, в тому числі на контактні дані, зазначені Покупцем. У разі небажання отримувати таку інформацію, Покупець може написати листа про відмову від отримання інформації на адресу napoleon@email.ua.
10.3. Усі суперечки та розбіжності, що виникають при виконанні сторонами зобов’язань за цим Договором, вирішуються шляхом переговорів.
У разі неможливості їх усунення, сторони мають право звернутися за судовим захистом своїх інтересів.
З повагою, адміністрація інтернет-магазину napoleon.mk.ua.

Приймаючи умови даної оферти, ви також надаєте свою згоду на обробку (реєстрацію, накопичення, збереження, адаптацію, зміну, відновлення, використання та знищення без вашої присутності) ваших персональних данних впродовж всього часу існування napoleon.mk.ua, згідно Закону України «Про захист особистих даних».
Дякуємо за Вашу довіру.

Powered by students of the